Amanda Seyfriedillä oli pakkomielle DiCaprioon

Näyttelijä Amanda Seyfried oli kouluikäisenä niin haltioitunut DiCapriosta, että katsoi tämän tähdittämää elokuvaa yhä uudestaan ja uudestaan.

Huhtikuussa Suomen ensi-iltansa saava Red Riding Hood -elokuvan tähti Amanda Seyfried oli kouluikäisenä hulluna näyttelijä Leonardo DiCaprioon nähtyään miehen elokuvassa William Shakespearen Romeo + Julia.

25-vuotias näyttelijä myönsi Justin TimberlakelleInterview-lehden haastattelussa, että hänellä oli tapana katsoa vuoden 1996 hittileffaa – modernia versiota Shakespearen alkuperäisestä käsikirjoituksesta – yhä uudestaan, koska valkokankaan hurmuri DiCacprio oli hänen suosikkinäyttelijänsä.

– Olen aina rakastanut elokuvia, joissa on mielikuvituksellisia elementtejä. Olin hulluna Romeo + Julia -elokuvaan. Olin 11-vuotias, kun se tuli elokuvateattereihin. Katsoin sitä jatkuvalla syötöllä. En vain pystynyt lopettamaan sen katsomista. Leonardo DiCaprio oli ehdoton suosikkini! Jostain syystä elokuva inspiroi minua. Se on kaunis, älykäs, eloisa ja kiihkeä. Ja sitten se rakkaustarina ja elokuvan musiikki… Minun ei ehkä olisi pitänyt nähdä sitä niin nuorena, mutta rakastin elokuvaa, Seyfried hehkuttaa.

Tällä hetkellä vaalea kaunotar valmistautuu oman fantasiaelokuvansa Red Riding Hood julkaisuun. Tarina perustuu satuun pienestä Punahilkasta ja sijoittuu keskiaikaiseen kylään, jota piinaa ihmissusi. Sen on pilkattu muistuttavan Twilight-elokuvia.

– Niitä on vaikea olla vertaamatta, sillä ohjaaja Catherine Hardwicke ohjasi myös ensimmäisen Twilight-elokuvan. Mutta Red Riding Hood on hyvin erilainen elokuva. Okei, siinä on kolmiodraama, joten ihmiset voivat helposti verrata heidän suhdettaan Twilight-hahmojen väleihin. Meidän elokuvassamme on kuitenkin hyvin paljon elementtejä, jotka tekevät siitä erilaisen. Kukaan elokuvassa ei tiedä, kuka susi on. Olemme modernisoineet tarinaa ja luoneet siihen paljon tasoja, Seyfried kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja