Mainos

Älyttömimmät syyt suhteen lopettamiseen: "Se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun olen kieltäytynyt seksistä"

Seurustelu ei ole aina helppoa ja joskus toisen ärsyttävät tavat saavat raivon partaalle.

Nämä kymmenen hulvatonta erotarinaa kielivät siitä, että joskus eroaminen on oman mielenterveyden kannalta suorastaan välttämätöntä. Bored Panda -sivusto keräsi lukijoidensa surkuhupaisimpia erotarinoita.

Kymmenen koottua syytä päättää suhde

Nimimerkki Sheogorath366 jakoi oman ympäristörikokseen liittyvän erotarinansa.

– Olimme suunnitelleet viettävämme illan ravintolaillallisen ja elokuvan katsomisen merkeissä, mutta minun pitikin tehdä töitä pidempään. Pysähdyimme siksi vain pikaruokaravintolaan, josta otimme ruuat mukaan. Kun nainen oli syönyt, hän heitti roskat avoimesta autonikkunasta suoraan kadulle. En puhunut hänelle enää koskaan sen illan jälkeen.

Nimimerkki Twoheadedcoy2 muisteli eroaan mukamas eettisesti valveutuneesta seuralaisestaan.

– Olimme paikallisessa panimoravintolassa ja tyttö näytti siltä, että hän oli purskahtamaisillaan itkuun. Kysyin mikä häntä vaivasi ja hän vastasi, ettei pubin listalta löytynyt vegaanisia vaihtoehtoja. Heillä oli listoillaan kyllä runsaasti kasvisruokavaihtoehtoja, joiden sisältämän juuston voisi pyytää vegaanisena. Ehdotin hänelle sitä. Tytön poskella vieri kuitenkin jo kyyneleitä. Kysyin, jos hän haluaisi mennä muualle syömään ja tyttö piristyi heti. Seuraavassa ravintolassa tyttö tilasi kuitenkin kalatacoja.

Nimimerkki Condimentian rakkaus ei ollut roihahtanut ehkä missään vaiheessa kunnolla.

– Miehen varpaankynnet olivat niin pitkät, että ne rapisivat lattiaa vasten samalla tavalla, kuin koirien kynnet.

Nimimerkki BobbySwaggerin miehisyys kyseenalaistettiin treffeillä melko brutaalisti.

– Vein naisen ulos syömään. Tilasin ravintolassa lohiannoksen, jonka jälkeen seuralaiseni ehdotti, että tilaisin sittenkin kalan sijasta burgerin niin kuin "oikea mies".

Nimimerkki CloudJockey oli saanut tarpeekseen liian äänekkäästä naisestaan.

– Tapailin yhtä naista, joka oli kovaäänisin ruokailija, jonka olen koskaan tavannut. Hän jauhoi ruokaa syödessään leuat auki ja maiskutteli huulillaan. Jos nainen todella piti syömästään ruuasta, hän päästeli vielä kaupan päälle mmm- ja nam-ääniä. Ihan kuin olisin tapaillut Keksimonsteria.

Nimimerkki Deletedin ero liittyi myös ruokaan.

– Tapailemani tyttö suostui syömään vain ja ainoastaan kananugetteja ja ranskanperunoita. Edes kana ja perunat eivät kelvanneet muussa muodossa. Jos menimme syömään johonkin ravintolaan, jonka listalta ei löytynyt niitä kahta ruokalajia, hän tilasi vain cokiksen ja katseli, kun söin. Tein kerran virheen ja valmistin hänelle itse illallisen. Hän maistoi yhden haarukallisen ja kysyi, loukkaantuisinko, jos hän käväisisi McDonaldsissa hakemassa itselleen tavallisen setin.

Nimimerkki BrosephKennedy sai tarpeekseen lässytyksestä.

– Lapsellinen puhetapa, jota tapailemani nainen käytti jutellessaan koiralleen, oli sietämätön. Aina joskus hän käytti samaa ääntä myös minulle puhuessaan. Eräänä iltana hän sitten kysyi minulta, saisiko hän ottaa minulta suihin sanomalla lepertelytyylillä "saisinko imeskellä penisliiniäsi?" Se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun olen kieltäytynyt seksistä. Erosimme välittömästi.

Nimimerkki Borstyy sai tarpeekseen tytöstä, joka ei osannut ikinä päättää mistään.

– Erosin kerran tytöstä, joka ei osanut tehdä päätöksiä. Jos ehdotin elokuviin menemistä ja kysyin, minkä elokuvan hän haluaisi nähdä, hän ei koskaan ikinä osannut päättää. Olin tulla hulluksi. Myöhemmin kävi ilmi, että hänellä oli samaan aikaan toinenkin poikaystävä. Kun kovistelin häntä asiasta, hän kertoi, ettei hän ollut osannut päättää meidän kahden miehen välillä. Kiesus sentään.

Nimimerkki Maarek ei myöskään kestänyt lopulta tyttöystävänsä holtitonta ääntelyä.

– Seurustelin tytön kanssa kaksi vuotta. Hän päästi jatkuvasti ärsyttäviä ääniä. Jos hän esimerkiksi istui tuolille, hän sanoi "pläts" ja nauroi päälle. Jos hän pöyhi tyynyään, hän sanoi "tömps tömps" ja nauroi. Jos hän painoi kaukosäädintä, hän sanoi "bzz bzz" ja nauroi. Jos söimme ravintolassa, hän sanoi "krunts krunts krunts" ja nauroi päälle. Lopulta halusin vain hypätä katolta.

Nimimerkki Kennard kyllästyi oikulliseen seuralaiseensa.

– Tyttö söi tilaamani burgerin ravintolassa. Kysyin, halusiko hän ruokaa. Hän vastasi, ettei halunnut. Kun ruoka saapui, minun piti käydä vessassa. Kun tulin takaisin, hemmetin burgeri oli kadonnut ja tyttö vain kohautti olkiaan, ja sanoi olleensa sittenkin nälkäinen. 

Lähde: Bored Panda

***

3:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.