Mainos

Alonso kerrankin positiivisin mielin – maalailee jo kovia odotuksia McLarenin suorituskyvystä

1:26

McLarenin Fernando Alonson kommentit Itävallan GP:n aika-ajojen jälkeen olivat kerrankin työnantajalle mieleistä kuultavaa. Espanjalainen oli kuin toinen mies alkukauden pettymyksentäyteisiin tunteenpurkauksiin verrattuna.

MAINOS

Itävallan F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Itävallan GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

F2-kisat: la klo 16.30 ja su 11.15 
GP3-kisat: la klo 18.05 ja su 10.05 

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Alonso raivasi tiensä hienosti 12:een lähtöruutuun, vaikka miehellä oli käytettävissään Hondan vanhempi kehitysversio moottorista. 

Hyväntuulinen Alonso kertoi olleensa tyytyväinen aikakierrokseensa.

- Auto on toiminut hyvin koko viikonlopun. Tilanteemme huomioon ottaen tämä oli aika lailla maksimi, mihin pystyimme, Alonso totesi.

Alonso ajoi McLarenille viime kisassa kauden avauspisteet. Itävallassa vauhti on ollut parempaa kuin kertaakaan kauden aikana. Kaksinkertaiselta maailmanmestarilta kysyttiinkin, uskooko hän tallin onnen nyt kääntyneen.

- Meidän täytyy odottaa ja katsoa, mitä tuleman pitää. Tiimi työskentelee kovasti muuttaakseen tilanteen paremmaksi. Puskemme ulos koko ajan uusia päivityksiä ja myös Honda tekee koko ajan parhaansa. Nyt olemme siinä asemassa, että Q3-sijoitus on normaaleissa olosuhteissa tavoitettavissa. Se on positiivinen asia. Luotettavuuden eteen täytyy vielä paiskia töitä, joten toivottavasti tulevat viikot antavat meille lisää myönteisiä uutisia.

Alonso on useaan otteeseen kertonut nauttivansa nykyisillä autoillla ajamisesta aiempia vuosia enemmän. Kommentit pysyivät samansuuntaisina myös Itävallassa.

- Näillä autoilla on hyvin erilaista ajaa täällä aiempiin vuosiin verrattuna. Mutkat ajetaan läpi huomattavasti nopeampaa, minkä lisäksi jarrutusmatkat ovat lyhentyneet puoleen. Kuskeista se on hyvä asia, toivottavasti myös katsojat näkevät ja nauttivat tästä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja