Aleksander Barkovin Florida jää ulos pudotuspeleistä – Montrealin suomalaiskaksikko juoni sinettiä

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers jää ulos NHL-jääkiekkoliigan pudotuspeleistä. Asia varmistui, kun Montreal Canadiens nuiji pantterit yön ottelussa maalein 6–1.

Jesperi Kotkaniemi alusti voittomaaliksi jääneen Montrealin 2–0-osuman. Suomalainen tarjoili maalin sivustalta kiekon rystyllään Brett Kulakille, joka latasi painavalla lyöntilaukauksella suoraan syötöstä kiekon verkon perukoille.

Myös Artturi Lehkonen oli osaltaan sinetöimässä Floridan kohtaloa 4–0-maalillaan. Andrew Shaw passasi kiekon suomalaiselle b-pisteen kaarelle, ja Lehkosen ampu ohitti Florida-maalivahti Sam Montembeault'n.

Montrealin Joel Armian tavoin Floridan Aleksander Barkov jäi ottelussa tehopisteittä. 

Florida kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa. Samalla varmistui, että se jää kolmannen kerran peräjälkeen ulos pudotuspeleistä. Viimeksi Panthers pelasi playoffeissa keväällä 2016.

Florida on itäisessä konferenssissa 11. sijalla. Se on 12 pinnaa perässä Montrealia, joka on kiinni konferenssin viimeisessä kahdeksannessa pudotuspelipaikassa. Kummallakin joukkueella on runkosarjaa viisi peliä jäljellä.

Lue myös:

    Uusimmat