Alaston kokki juhli kymmenettä häävuosipäiväänsä

Kokki Jamie Oliver ja hänen Jools-vaimonsa viettivät kymmenettä häävuosipäiväänsä järjestämällä tyylikkäät juhlat.

Ruokaohjelmistaan maailmanlaajuisesti tunnettu brittikokki Jamie Oliver juhli vaimonsa kanssa kymmenettä häävuosipäiväänsä. 35-vuotias Oliver vitsaili parin järjestävän juhlankunniaksi reivit, mutta julkaisi jälkeenpäin Twitter-palvelussa kuvan onnellisesta avioparista samppanjalasit kädessä tyylikkäissä juhlissa Essexissä.

Jools-vaimo, 34, oli pukeutunut alkuperäistä hääpukuaan muistuttavaan olkaimettomaan mekkoon. Sulhanen oli vaihtanut häissään pitämänsä sinisen puvun ja vaaleanpunaisen kauluspaidan hillittyyn tummaan pukuun.

Rakkaus kesti ongelmat

Alastomana kokkina tunnettu Oliver ja malli Juliette Norton tapasivat vuonna 1993. Heidät vihittiin 24. kesäkuuta 2000 sulhasen kotikaupungissa Rickling Greenissä, Essexissä.

Avioliitto on kärsinyt ongelmista julkkiskokin uran lähdettyä käytiin, kun perhe joutui valokeilaan The Naked Chef, Jamie's Family Christmas ja Jamie's Kitchen -tosi-tv-ohjelmien takia.

Pari on kuitenkin edelleen onnellisesti yhdessä. Heillä on kolme tytärtä, 8-vuotias Poppy Honey, 7-vuotias Daisy Boo ja 1-vuotias Petal Blossom Rainbow. Oliver paljasti maaliskuussa Twitterissä vaimonsa odottavan neljättä lastaan, jonka laskettu aika on syyskuussa.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat