Alaikäistä poikaa puukotettiin Aitoon Kirkastusjuhlilla Pälkäneellä – kaksi otettiin kiinni tapon yrityksestä epäiltyinä

Alaikäisen pojan epäillään joutuneen tapon yrityksen kohteeksi Aitoon Kirkastusjuhlien lähellä olevalla leirintäalueella maanantaina.

Teko tapahtui ennen iltayhdeksää. Poliisi kuvailee tiedotteessaan välikohtauksen alkaneen yllättäen niin, että uhrin kimppuun oli käyty ja häntä oli pahoinpidelty muun muassa teräasetta keskivartaloon käyttäen.

Poliisin tietojen mukaan kaksi täysi-ikäistä päihtynyttä miestä oli käyttäytynyt alueella häiritsevästi ja haastanut päihtyneenä riitaa. Tekoa ei kuitenkaan edeltänyt mikään varsinainen riita tai esimerkiksi töniminen.

Kaksikko poistui paikalta nopeasti rikoksen jälkeen. Poliisi saapui pian tapahtuneen jälkeen paikalle, ja paikalla olleet henkilöt osoittivat pakoon lähteneet miehet virkavallalle. Epäillyt otettiin kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä.

Poliisi pyytää yleisöltä apua

Uhri vietiin sairaalaan, eikä tämä ole operoinnin jäljiltä hengenvaarassa. Poliisi ilmoittaa, ettei tiedota asiasta enempää, koska useita henkilöitä ei ole vielä kuulusteltu tapauksesta.

Poliisi pyytää tapahtumapaikan läheisyydessä olleita ilmoittamaan havaintonsa tai tietonsa tapahtuneesta poliisille. Tiedot voi ilmoittaa virka-aikana Kangasalan poliisiaseman tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tutkinta.kangasala@poliisi.fi.

Aitoon Kirkastusjuhlat järjestetään Pälkäneellä, ja tapahtumaa mainostetaan koko perheen rockfestivaaliksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja