Älä sano näitä asioita sinkkuystävällesi

Luuletko auttavasi sinkkuystävääsi lohduttavilta tuntuvilla sanoillasi? Mieti vielä kerran ennen kun avaat suusi. Saatat vain raivostuttaa ystäväsi varomattomilla fraaseillasi.

Ole varovainen ennen kuin lauot hyvää tarkoittavia fraaseja sinkkuystävällesi. Yourtango.com paljastaa, mitä lauseita sinun olisi hyvä välttää sinkun seurassa.

Minulla on juuri oikeanlainen mies sinulle

On ihan hauska ajatus parittaa ystävä oman ystäväsi kanssa, mutta pelkästään se, että joku ystäväsi on sinkku, ei merkitse että ystäväsi sopisivat toisilleen. Mieti siis tarkkaan, olisiko mies oikeasti hyvä tyyppi ystävällesi, vai haluatko vain leikkiä parittajaa.

Oletko varmasti onnellinen?

Joidenkin ihmisten on vaikea uskoa, että elämä voi olla hyvää yksinäänkin. Mikään ei kuitenkaan ole raivostuttavampaa kuin ystävä, joka epäilee onneasi vain sen takia, että olet sinkku.

Kerro hulluja deittailutarinoitasi

Joidenkin ihmisten mielestä sinkkuelämä on niin jännittävää, että viimeisistä käänteistä pitäisi aina riittää hulluja tarinoita kerrottavaksi. Ei ole kuitenkaan kivaa joutua asetetuksi valokeilaan väkisin. Ja oletko tullut miettineeksi, että ystäväsi haluaa kenties unohtaa sen idiootin, josta sinä haluat kuulla kerta toisensa jälkeen hauskoja tarinoita?

Kaikki tapahtuu kun vähiten odotat sitä

Sinkuille riittää aina ohjeita. "Tapaat sen oikean kun vähiten odotat sitä" tai "se tapahtuu, kun aika on oikea". Ohjeet saattavat olla oikeita, mutta ne ovat usein niin suuria kliseitä, että ystäväsi on luultavasti kuullut ne sata kertaa aikaisemmin.

Kuvat: Shutterstock/Domi79, Kiselev Andrey Valerevich

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja