Älä osta tätä jouluherkkua valmiina

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen neuvoo, miten tehdä vieraisiin vaikutus kotitekoisella glögillä.

Vaikka ruokakaupoista ja Alkoista löytyykin nykyään runsas valikoima erilaisia glögejä, kannattaa ruokabloggaaja Jani Kinnusen mukaan satsata kotitekoiseen glögiin. Kotitekoisen glögin voi maustaa mielensä mukaan ja makuvaihtoehtoja on olemassa rajattomasti.

– Glögin tekeminen on helppoa ja teet huomattavasti suuremman vaikutuksen vieraisiin tarjoamalla sitä kotitekoisena. Itse tehty glögi on myös hieno tuliainen. Älä osta kaikkein halvinta ja huonointa viiniä, sillä saat myös huonoimman lopputuloksen. Ei kannata myöskään tuhlata hyviä vuosikertoja. Edullinen ja muutenkin omaa makua vastaava viini on paras vaihtoehto, Kinnunen neuvoo.

Katso Sivumaku-blogista vinkit kotitekoisen glögin valmistamiseen. Blogista löydät myös reseptin glögiin Jamie Oliverin tapaan!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja