Mainos

Äiti ja pikkutyttö pelastettiin tikkailla huoneistopalosta

1800-luvulla rakennetun talon tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Kukaan ei loukkaantunut palossa vakavasti.

Palokunta pelasti tänään kolme ihmistä savun täyttämästä kerrostalosta Porin keskustassa. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi.

Eteläranta 2:ssa sijaitsevassa kerrostalossa syttyi alkuillasta huoneistopalo, joka levitti runsaasti savua kolmikerroksisen talon yhteen rappuun. Asukkaat joutuivat hengittämään savua, mutta kukaan ei loukkaantunut vakavasti.

Rapussa on kymmenkunta asuntoa, joihin tulvi savua. Palokunta pelasti tikasauton avulla kolmannen kerroksen huoneistosta äidin ja pikkutytön. Savusukeltajat toivat lisäksi yhden naisen porraskäytävän kautta pois savun keskeltä.

Ennen palokunnan tuloa poliisi sai osoitteeseen hälytyksen, jonka mukaan asunnossa oli käynnissä tappelu asunnon omistajan ja vieraan välillä. Poliisin saapuessa paikalle asunto oli liekeissä. Alustavien tietojen mukaan asunnon omistajaa pahoinpidellyt vieras olisi sytyttänyt palon tahallaan. Epäilty mies on poliisille entuudestaan tuttu.

Poliisi otti rikollistaustaisen miehen kiinni jonkin ajan kuluttua palon syttymisestä, kun mies oli murtautumassa Porin keskustassa sijaitsevaan liikkeeseen.

Tulipalo oli 1800-luvulla rakennetun talon ensimmäisen kerroksen yksiössä. Huoneisto oli kokonaan tulessa, kun palokunta tuli paikalle noin kello 17.30.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.