Aina ei mene putkeen – ovatko tässä omituisimmat julkkistatuoinnit?

Maailman suurimmat tähdet eivät miljoonaomaisuuksistaan huolimatta aina hanki kaikista kauneimpia tatuointeja.

Tatuoinnin ottaminen on monille iso päätös ja varsinkin julkisuuden henkilöt joutuvat musteen ottamisen jälkeen kohtaamaan krittiikkiä valinnoistaan. Listasimme julkimoita, joidenka tatuointivalinnat saavat kulmakarvat nousemaan.

Justin Bieber

Justin Bieberin tatuointimakua on kummasteltu jo tähden ensimmäisistä tatuoinneista asti. Osa miehen ihoon taiteillusta musteesta näyttää enemmänkin luonnoksilta, kuin valmiilta taiteelta.

Ed Sheeran

Ed Sheeran ei ole koskaan ollut tavanomainen pop-tähti. Kitara kädessä maailman hurmannut artisti ei myöskään harrasta tavanomaisia tatuointeja. Tähdellä on värikkäitä, kuin lasten värityskirjoista poimittuja kuvia ympäri kehoa.

Scarlett Johansson

Scarlett Johanssonin kädestä löytyy värikäs maisemakuva, joka on herättänyt kummastusta tähteä fanittavissa jo jonkun aikaa. Sutaistun näköinen tatuointi ei monen mielestä ole tatuointimaailman hienoimpia, mutta tähti itse pitää kyseisestä kuvasta.

Gucci Mane

Rap-tähti Gucci Mane kohautti musiikkifaneja tatuoimalla poskeensa jäätelötuutin. Vankilassakin aikaa lusinut räppäri ei ole juuri kritiikistä säikähtänyt, Instagramissa mies poseeraa ison puhallettavan jäätelötuutin kanssa, jossa komeilee räppärin naama tuuttitatuoinnilla varustettuna.  

Cara Delevingne

Huippumalli ja elokuvatähti Cara DeLevingnen oikean käden etusormea koristaa leijonan kuva. Hieman vääristynyt tatuointi on kerännyt alan ammattilaisilta kritiikkiä, koska sormeen otetut kuvatatuoinnit eivät vanhene hyvin.

6ix9ine

Tämä villi nouseva rap-tähti on omaa luokkaansa, mitä tatuointeihin tulee. Räppäri on täyttänyt kehonsa ja naamansa 69 numerolla. Silmiinpistävin näistä on varmasti artistin otsaan tatuoitu iso numero.

Lue myös:

    Uusimmat