Aila-myrsky tuhosi odotettua vähemmän, kertovat vakuutusyhtiöt – ilmoituksia tehtiin etenkin talojen päälle kaatuneista puista

Vaasalaisen Anchan vene meinasi upota ja nyt mökki on saaristossa sähköttä –"Jos pakastin on liian kauan ilman sähköä, niin alkaa tapahtumaan" 4:25
MTV Uuutiset Live: Vaasalaisen Anchan vene meinasi upota ja nyt mökki on saaristossa sähköttä – "Jos pakastin on liian kauan ilman sähköä, niin alkaa tapahtumaan"

Suomen yli kuluneella viikolla kulkenut Aila-myrsky näyttää ensimmäisten tietojen perusteella aiheuttaneen odotettua vähemmän vahinkoja, Pohjola Vakuutuksesta ja vakuutusyhtiö Ifistä kerrotaan.

Tyypillisimmät vahinkoilmoitukset molemmissa vakuutusyhtiöissä ovat tähän mennessä koskeneet kiinteistöjen päälle kaatuneita puita. Eniten vahinko- ja tarkastusilmoituksia on tullut länsirannikolta muun muassa Rauman ja Kokkolan väliltä.

Vahinkojen suuruutta on vielä vaikea arvioida, sillä monet metsille ja mökeille koituneet vahingot selviävät vasta tulevien viikkojen aikana.

Lue myös:

    Uusimmat