Mainos

Aikuisviihteestä on sallittua nauttia

Toisinaan kuulee, että eroottisten elokuvien katseleminen voi olla ongelma parisuhteessa. Toinen osapuoli, etenkin naiset voivat kokea erotiikan kuluttamisen uhkaksi itselleen.

Monessa pariskunnassa toinen osapuoli on seksuaaliterapeutti Russel Stambaughin mukaan kiinnostunut eroottisista elokuvista ja viihteestä ja toinen osapuoli puolestaan pitää sitä ongelmana. Kuitenkin tutkimukset kertovat, että eroottinen materiaali on arkielämäänkin vaikuttava ongelma vain noin viidelle prosentille sen käyttäjistä,kertoo WebMd.com.

Syitä aikuisviihteen kuluttamiseen on haettu useammissakin tutkimuksissa. Stambaugh kertoo, että kyse on evoluutiosta. Hänen mukaansa miesten aivot reagoivat kiihotteisiin erittäin herkästi ja mies on ikäänkuin "aina valmis" seksiin.

Naisen ei tarvitse välttämättä huolestua, jos mies nauttii aikuisviihteestä, sillä seksuaaliterapeuttien mukaan tuhmat elokuvat ja muu viihde on useimmiten vain kiihoke, eikä välttämättä kerro siitä mitä mies oikeasti haluaa.

Parisuhteessa aikuisviihteestä voi kuitenkin nauttia vaikka puolison kanssa yhdessä. Keskustelkaa asiasta ja valitkaa esimerkiksi elokuvat yhdessä.


"Apua! Miehelläni on pornoriippuvuus!"


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: WebMD.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.