Mainos

Aikuisviihdetähti paljastaa: Tällainen nainen on hyvä sängyssä!

Aikuisviihdetähti James Deen paljasti oman näkemyksensä siihen, millainen nainen on hyvä sängyssä.

26-vuotias, vuoden 2009 aikuisviihteen miestähdeksi valittu James Deen arvelee olleensa 3 000 naisen kanssa intiimisti. Amerikkalaissivusto päätti tiedustella aikuisviihteen ammattilaiselta, millainen nainen on hyvä sängyssä.

Adult Video News Awards 2009 -palkintogaalassa vuoden miestähtenä palkittu James Deen täräyttää pätevän vinkin naisille, jotka tahtovat parantaa taitojaan.

– Älä yritä harrastaa seksiä kuten aikuisviihdetähti!

Itseluottamus on tärkeintä

Thefrisky.comin haastatteleman Deenin mukaan filmillä kaikki tehdään kameraa varten mitä hankalimmissa asennoissa. Moisen yrittäminen kotona on täysin turhaa. Hän ei myöskään oleta, että naisten tulisi näyttää samalta kuin filmeissä nähtävät naiset.

– Mieluiten harrastan seksiä seksuaalisesti vetovoimaisen tytön kanssa, vaikka hän ei olisi stereotyyppinen kaunotar. Mikään ei ole niin kiihottavaa kuin nainen, joka on seksuaalisesti sinut itsensä kanssa.

– Oman kehon peittely ja häpeäminen ei ole kiihottavaa. Mikään ei ole seksikkäämpää kuin nainen, joka viihtyy nahoissaan ja on tyytyväinen itseensä.

Hyvän tekniikan salaisuus

Entä onko alan ammattilaisilla joitakin salaisia tekniikoita hallussaan?

– Sanon aina, että ihmisen pitäisi ensin osata tyydyttää itsensä. Jos sitä ei osaa tehdä itselleen, niin kuinka joku toinen ihminen pystyisi siihen? Deen nauraa.

Hän ei myöskään oleta, että naisen pitäisi taipua mitä ihmeellisimpiin akrobaattisiin asentoihin aktin aikana. Notkeus ei ole avain hyvään seksiin. Sen sijaan itseluottamus on.

– Kukaan ei näytä hyvältä taivuttaessaan vaikkapa jalat pään taakse, mutta jos tytöllä on tarpeeksi itseluottamusta tehdä tuommoinen temppu eikä hän piittaa siitä, vaikka vatsa rullautuu makkaroille, niin se on kuuma juttu!


Lähde: The Frisky

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.