Aftonbladet: Kim Wallin toisen käden uskotaan löytyneen merestä

Tanskan poliisi kertoo maan puolustusvoimien sukeltajien löytäneen irtileikatun käden osan merestä. Samalta alueelta on jo aikaisemmin nostettu käsi. Löydetyn käden uskotaan kuuluvan toimittaja Kim Wallille.

Aftonbladet kertoo, että puolustusvoimien sukeltajat löysivät Kööpenhaminan edustalta Kögebuktenista käden, jonka uskotaan kuuluvan toimittaja Kim Wallille. Käden kerrotaan olleen upotettu samalla tavalla kuin aikaisemmin samalta alueelta löydetty ensimmäinen käsi.

Käsi on viety oikeuslääketieteen laitokseen tutkittavaksi.

Köpenhaminan edustalta merestä on aikaisemmin jo löydetty pää, jalat ja yläruumis, joiden kaikkien uskotaan kuuluvan Kim Wallille. 30-vuotias ruotsalaistoimittaja Wall katosi elokuussa ollessaan juttukeikalla keksijä Peter Madsenin sukellusveneessä.

Madsenin epäillään murhanneen toimittajan sukellusveneessään. Tämän jälkeen hänen epäillään paloitelleen ruumiin ja heittäneen osat mereen.

Keksijä Madsen on ollut vangittuna elokuusta asti. Hän on toistuvasti kiistänyt tappaneen Wallin, mutta on myöntänyt "haudanneensa" tämän mereen. Lokakuussa hän myönsi paloitelleensa Wallin ruumiin. Madsen on pitänyt kiinni selityksestään, että Wall kuoli jonkinlaisessa onnettomuudessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja