Aaveiden jäljillä -sarjan veljekset kertovat hurjista kokemuksistaan: "Ensimmäistä kertaa aikuisia miehiä vähän pelotti"

0:27
Aavedata-ryhmä tekee useita kylmääviä havaintoja jäänmurtaja Tarmolla.

Jupe ja Marko Keskitalo ovat kohdanneet yliluonnollisia ilmiöitä esimerkiksi vanhalla jäänmurtajalla ja entisessä vankilassa.

Aaveiden jäljillä -sarjassa yliluonnollisia ilmiöitä tutkivat Jupe ja Marko Keskitalo kertovat MTV Uutisille saaneensa sarjasta jo paljon hyvää palautetta ja ehdotuksia tutkittavasta paikoista.

Yliluonnollisista asioista puhuttaessa joukkoon mahtuu myös epäilijöitä. Veljekset kertovat itsekin suhtautuvansa yliluonnollisiin ilmiöihin epäilevästi ja keräävänsä mahdollisimman paljon todisteita. Yhden ihmisen kokemus ei vielä riitä.

– On tärkeää, että emme väitä itse mitään. Olemme tutustuneet historiaan aika hyvin, ennen kuin menemme kohteisiin ja sen kautta rakennamme kysymykset, jotka siellä esitetään, Jupe Keskitalo sanoo.

Osa epäilijöistä on muuttanut mielensä ja heistä on tullut jopa Keskitalojen faneja.

– He ovat nähneet tätä toimintaa ja tietävät, että emme feikkaa koskaan. Kaikki mitä näkyy, on totta, Jupe sanoo.

– Jaksoonkin pyydetään vieraita mukaan, jotta he kokevat saman kuin me siinä hetkessä, Marko jatkaa.

Hurja kokemus jäänmurtajalla

Keskitaloilla on ollut ohjelman kuvauksissa hurjia kokemuksia. Jäänmurtaja Tarmo oli kummankin mielestä niin karmiva, etteivät he halunneet liikkua siellä yksin.

– Kun siellä kahdestaan liikuttiin, ensimmäistä kertaa aikuisia miehiä vähän pelotti, Jupe Keskitalo kertoo.

Jäänmurtajan käytävällä Marko Keskitalo näki hahmon, jota luuli kuvausryhmän jäseneksi. Kun hän meni katsomaan lähempää, hahmoa ei näkynyt enää missään. Lähistöllä olleen ääniteknikon mukaan käytävällä ei ollut liikkunut kukaan.

Jupe Keskitalon hurjin kokemus tapahtui, kun ohjelmaa kuvattiin Patarein vankilassa Virossa. Kokemus vankisellissä meni ihon alle.

– Se oli hetki, jollaista en ole kokenut ikinä aikaisemmin. Tuli todella surullinen olo yhtäkkiä, laitteet alkoivat antaa signaaleja, tuli vastauksia, kaikkea yhtä aikaa. Tuntui, että sellistä, missä olin, ei pääse edes pois, Jupe Keskitalo kuvailee.

Aaveiden jäljillä torstaisin Subilla klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja