Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

9.8.2004 Kukkakaaligratiini

Julkaistu 09.08.2004 06:00(Päivitetty 09.08.2004 12:29)

Kukkakaaligratiini

KukkakaaligratiiniKukkakaaligratiiniCopyright MTV Oy 2004

  • 2 pientä kukkakaalia
  • 10 uutta perunaa
  • 1 rasia minitomaatteja
  • vettä
  • suolaa
  • hienonnettua persiljaa
  • juustokastike:
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 0,5 l maitoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • ripaus muskottipähkinää
  • 150 g juustoraastetta

Keitä kukkakaali ja perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Lado kasvikset uunivuokaan. Valmista juustokastike. Sulata kattilassa voi ja lisää vehnäjauhot. Kypsennä jauhoja hetki ja lisää sitten maito. Kuumenna kastike kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. Mausta kastike suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon 2/3 juustoraasteesta. Sekoita tasaiseksi ja kaada kastike kasvisten päälle uunivuokaan. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta ja gratinoi ruoka 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Viimeistele ruoka hienonnetulla persiljalla ennen tarjoilua.

Resepti: Teresa Välimäki / Ruokala

Lisää aiheesta:

Näin teet itse upean syyskranssin: "Varoitus, tähän tulee himo"Jesse odotti Foodoran tilausta lähes kaksi tuntia – taustalta paljastui erikoinen toimintatapa: "Kusevat ravintoloiden muroihin"Miksei Kela korvaa kaikkia lääkkeitä?Mistä "digitaalinen" on peräisin? Tutun sanan alkuperä voi tulla yllätyksenäEdullinen sesonkiherkku säilyy jääkaapissa jopa kuukausia: "Jos nyt ostaa, niin voi syödä jouluna"Nuolaisukikka paljastaa, haiseeko hengityksesi
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:03
    Sisustus

    Näin teet itse upean syyskranssin: "Varoitus, tähän tulee himo"

  • 07:55
    Ruoka

    Jesse odotti Foodoran tilausta lähes kaksi tuntia – taustalta paljastui erikoinen toimintatapa: "Kusevat ravintoloiden muroihin"

  • 06:42
    Kela

    Miksei Kela korvaa kaikkia lääkkeitä?

  • Eilen19:12
    Suomen kieli

    Mistä "digitaalinen" on peräisin? Tutun sanan alkuperä voi tulla yllätyksenä

  • Eilen17:22
    Ruoka

    Edullinen sesonkiherkku säilyy jääkaapissa jopa kuukausia: "Jos nyt ostaa, niin voi syödä jouluna"