8-vuotias kuollut Wimbledonissa – tennistähti järkyttyi koulutragediasta: "Täysin hullua"

Kahdeksanvuotias tyttö menetti henkensä auton törmättyä kouluun Wimbledonissa, Länsi-Lontoossa. Tanskalainen tennistähti Holger Rune on surrut kohtalokasta tapaturmaa, joka tapahtui torstaina Wimbledonin tennisturnauksen läheisyydessä.

Peräti 16 ihmisen kerrotaan loukkaantuneen, kun Land Rover törmäsi kouluun torstaina. Poliisin mukaan useita lapsia, mukaan lukien vain seitsemän kuukauden ikäinen tyttö, ollaan viety sairaalaan.

Kuljettaja oli 46-vuotias nainen, joka on BBC:n mukaan myös kriittisessä tilassa sairaalassa. Hänet pidätettiin onnettomuuden jälkeen epäiltynä kuoleman aiheuttamisesta vaarallisella ajotavalla ja on asetettu takuita vastaan heinäkuun loppuun asti.

Maailmanlistan kuudentena olevan Rune puhui tapahtuneesta hänen voitettua Roberto Carballes Baenan kolmessa erässä Wimbledonin kaksinpelin toisella kierroksella.

– Äitini kertoi minulle siitä tänä aamuna. En yleensä lue uutisia, mutta se on kauheaa, 20-vuotias Rune kertoi Ekstrabladetille.

– Sanoin äidilleni, että se on täysin hullua, koska Wimbledon on rauhallinen alue. Se olisi voinut yhtä hyvin tapahtua siellä, missä kasvoin, Skovshovedissa (entinen kalastajakylä Kööpenhaminan pohjoispuolella). Se on uskomattoman valitettavaa ja kamalaa.

Lehden mukaan tapauksen ei katsota liittyvän terrorismiin. Kukaan koulun henkilökunnasta ei myöskään loukkaantunut, ja loukkaantuneet aikuiset olivat vanhempia tai huoltajia.

Ymmärrän, että monet ihmiset haluavat vastauksia siihen, miten tämä tapahtui, ja etsivätiimi työskentelee olosuhteiden selvittämiseksi, ylikomisario Clair Kelland kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat