8-vuotiaan Giulian sankarillinen teko: Suojasi pikkusiskoa kehollaan – sai itse surmansa

20 tuntia Italian maanjäristyksen jälkeen löydettiin raunioista kaksi pientä tyttöä, joista vain toinen oli selviytynyt. Isosisko oli antanut henkensä suojatessaan pikkusiskoaan.

Keski-Italiassa järisi maa varhain keskiviikkoaamuna noin 80 kilometriä kaakkoon Perugiasta. Maanjäristyksen uhriluku on tällä hetkellä ainakin 250. Yksi kaupungeista, joita kohtasi lähes täydellinen tuho, oli Pesca Del Tronto.

Vielä keskiviikkoiltana löydettiin Pesca Del Tronton kaksi pientä tyttöä raunioihin haudattuna, raportoi brittilehti Daily Mail.


Talon raunioista löytyi ensin Giulia Cafini, 8, joka oli saanut surmansa järistyksessä. Hänen ruumiinsa alla oli hänen nelivuotias pikkusiskonsa Giorgina Cafini.

Paikallinen pelastuspalvelu Vigili del Fuoco twiittasi kuvan pienestä Giorginasta, joka pelastettiin raunioista sen jälkeen, kun hän oli maannut 20 tuntia siskonsa alla.

#Maanjäristys, 20 tuntia #pelastuslaitos pelasti pienen tytön raunioista #pescaradeltronto, lukee twiitissä suomeksi käännettynä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Giulian ja Giorginan järkyttynyt isoäiti Angela Cafini kertoi Daily Mailille tapahtumapaikalla, että Giorgina selvisi maanjäristyksestä lähes vahingoittumattomana, koska isosisko oli heittäytynyt tämän päälle järistyksen alkaessa.

– Giulia kuoli pelastaessaan siskoaan. Hän makasi tämän päällä. Se on ainoa syy, miksi Giorgina on elossa. Minulle kerrottiin, että hän [Giorgina] ei ole loukkaantunut, ja että tämä on ainoa selitys siihen.

Lue myös:

    Uusimmat