7 päivää: Jasmin Mäntylä ja Oskari Katajisto erosivat

Helmikuussa kihlautunut pari erosi viime viikolla. Asiasta uutisoi 7 päivää -lehti.

Näyttelijä Oskari Katajiston, 45, ja kohukaunotar Jasmin Mäntylän, 28, seurustelusta uutisoitiin viime vuoden heinäkuussa. Pikavauhtia edenneessä suhteessa kihloja vaihdettiin helmikuussa.

Kihlaus ei kuitenkaan kestänyt montaa kuukautta, sillä 7 päivää -lehden mukaan kihlaus purettiin viime viikolla. Seurustelun aikana kihlapari ei asunut saman katon alla, vaan Oskari asui Helsingissä ja Jasmin Oulussa yli 600 kilometrin päässä.

Lehden mukaan Oskari olisi haaveillut naimisiinmenosta ja Jasminin muutosta Helsinkiin.

– Sanoin hänelle, että jos meidät on tarkoitettu toisillemme, palamme yhteen vielä joskus. Olisi julmaa ja itsekästä pysyä kimpassa, jos tietää, että toinen haluaa paljon tiiviimmän suhteen. Minä en olisi ollut valmis muuttamaan Helsinkiin, enkä voi todellakaan vaatia toista muuttamaan tänne. Kyse on siitä, mihin halua panostaa, Jasmin kertoo 7 päivää -lehdessä.

Jasminin mukaan myös 17 vuoden ikäero ja erilaiset elämäntilanteet vaikuttivat eropäätökseen.

– Minulla on jo pitkään ollut hirveän huono omatunto asioista, joita olen halunnut tehdä yksinäni. Kihloissa elämä kuuluisi jakaa toisen kanssa. En ole pystynyt olemaan täysillä suhteessa tai antamaan toiselle niin paljon kuin tämä haluaa. Ei ole reilua antaa toisen odottaa ja tuhlata aikaa.

Vielä helmikuussa MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa Jasmin kertoi suhteen Oskariin tuntuvan hyvältä.

– Suhde tuntuu hyvältä. Olen kehunut häntä ja hän on kehunut minua. Tuntuu ihanalta, kun joku uskaltaa sanoa kauniita asioita. Ei tarvitse hävetä mitään. Puhumme avoimesti asioista.

Lähde: 7 päivää

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat