6.11. Paprikainen broileripastavuoka ja mustikoita sitruunavaahdolla

Paprikainen broileripastavuoka

  • 1 sipuli
  • 2 reilun kokoista paprikaa
  • 400 g broilerinfileesuikaleita
  • 2 tl currya
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl inkivääriä
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 2 dl juustolla maustettua ruokakermaa
  • 400 g pastaa
  • juustoraastetta
  • tilkka öljyä

Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipuli ja suikaloi paprikat. Kuullota kasvikset pehmeiksi pannulla. Sekoita curry, paprikajauhe, inkivääri sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria keskenään. Pyörittele broilerisuikaleet mausteissa. Ota kasvikset sivuun ja ruskista broilerisuikaleet pannulla. Sekoita pastakattilassa kasvikset, pasta ja broilerisuikaleet. Kaada seos kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja kaada päälle juustoinen ruokakerma. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Tarjoile.

Mustikoita ja sitruunavaahtoa

  • 3 dl pakastemustikoita
  • 0,5 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 prk sitruunalla maustettua rahkaa
  • 1 dl kuohukermaa

Sekoita sulaneiden mustikoiden joukkoon sokerit ja lusikoi mustikat laseihin. Vatkaa kermavaahdoksi ja nostele sitruunarahkan joukkoon. Lusikoi rahkavaahtoa mustikoiden päälle ja tarjoile.

Reseptit: Teresa Välimäki

Lue myös:

    Uusimmat