50-vuotias Shaquille O'Neal veti paitansa pois – mies on armottomassa tikissä: "Parempi kuin koskaan"

Koripallolegenda Shaquille O'Neal on 50-vuotiaana rautaisessa kuosissa. Vatsalihakset paistavat miehen trimmatusta keskivartalosta.

Yhdysvaltalainen O'Neal julkaisi Instagramissa tuoreeltaan videon, jossa hän kuvaa lihaksikasta vartaloaan peilistä paidattomana. 216-senttinen suuruus on tehnyt vakuuttavan muodonmuutoksen: hän on ollut aiemminkin jykevä ilmestys, mutta rasvaa vaikuttaa lähteneen merkittävästi pois. Fitness Volt -sivusto maalaa O'Nealin peräti "näyttävän paremmalta kuin koskaan".

O'Nealilla on ollut viime vuosina vaikeaakin; yhdessä kohtaa monia hänen läheisiä ihmisiään menehtyi lyhyen ajan sisään. 2020 oli O'Nealille hänen omien sanojensa mukaan "todella huono vuosi". Hän menetti intonsa kuntonsa ylläpitämiseen ja alkoi ylensyödä. Hän sai kuitenkin motivaatiopiikin nähtyään Instagram-julkaisun 70-vuotiaasta lihaksikkaasta miehestä.

O'Neal halusi itsekin tikkiin ja päätti, että hötön syöminen saisi jäädä, ja terveelliset elämäntavat tulisivat tilalle. Hän kuvaili tankanneensa hedelmiä, proteiinipirtelöitä, salaattia, kalaa, kanaa, parsaa ja muita kasviksia.

– Hyvin pienet annokset ja niiden syöminen joka päivä auttoivat minua karistamaan 25–30 paunaa (noin 11–14 kiloa), O'Neal kertoi viime vuonna Men's Journalille.

Ja toki treenilläkin on ollut vakuuttavaan fysiikkaan osuutensa. Kehonrakennuksesta pitävällä ja vuoden 2020 Mr. Olympia -kilpailun kunnialähettilääksi nimetyllä O'Nealilla ei ollut kovin tarkkaa treenisuunnitelmaa, mutta hän on paahtanut salilla päivittäin.

– Treenaan vain seitsemänä päivänä viikossa, koska kahdeksaa ei ole, O'Neal heitti eräässä Instagram-julkaisussaan.

O'Nealia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista koripalloilijoista. Uransa vuoteen 2011 päättänyt suuruus voitti neljä NBA-mestaruutta ja pelasi muun muassa 15 kertaa NBA:n tähdistöottelussa. Yhdysvaltain maajoukkueessa O'Neal voitti sekä maailmanmestaruuden että olympiakullan.

Katso myös video fitness-pappi Jussi Koivistosta:

Fitness-pappi Jussi Koivisto saarnaa kirkossa eikä häpeile keikistellä puolialastomana lavalla:"Minuun ei ole ikinä suhtauduttu ihmisenä näin hyvin aikaisemmin" 2:59
Fitness-pappi Jussi Koivisto saarnaa kirkossa eikä häpeile keikistellä puolialastomana lavalla.
 

Lue myös:

    Uusimmat