5 erilaista ja ihanaa ideaa kevään juhlakattauksiin

Lauantaina 2.6. vietetään ympäri Suomea ylioppilasjuhlia ja muita valmistujaisia. Tuoreen valmistuneen kunniaksi on mukava laittaa pöytä koreaksi ja panostaa myös tarjoilujen visuaaliseen ilmeeseen. Ota talteen ihanan kesäiset kattausvinkit ja muuta kotisi juhlavaksi keitaaksi.

Näistä viidestä erilaisesta kattaustyylistä voit valita kattauksen tuoreen ylioppilaan tyylin mukaan!

Vihreä valloittaa vieraat

Jos haluat todella satsata kattaukseen ja juhlan ruokatarjottaviin, hanki juhliin useita pöytiä ja kata paikka jokaiselle vieraalle erikseen. Raikkaat vaaleanvihreän eri sävyt takaavat kattaukselle juhlavan, mutta samalla rennon kesäisen ilmeen. Valkoinen pöytäliina tuo kattaukseen raikkautta, vihreät koristetyynyt tuoleille ja sohville aseteltuina puolestaan tuovat juhlien yleisilmeeseen persoonallisen ja kotoisan lisävivahteen.

Anna kaikkien kukkien kukkia

Kesäinen buffetpöytä juhliin syntyy koristelemalla pöytä erivärisin kesäisin leikkokukkasin. Tämä kattaus on myös helppo ja nopea saada aikaiseksi, sillä et tarvitse kattaukseen muuta kuin kauniilla kuosilla varustetun pöytäliinan ja erilaisia leikkokukkia tai ulkoa poimittuja kukkasia mielenkiintoisissa maljakoissa. Lumoavimmillaan kattaus on, kun maljakot on aseteltu rennosti pöydän ympäri.

Rento ja raikas kesäkattaus

Nuorelle menevälle aikuiselle sopii raikas ja moderni kattaus ilman turhia hienosteluja. Tämä kattaus yhdistää hauskasti raidalliset koristetyynyt ja kesäisen kukallisen pöytäliinan. Persoonallista tyyliä arvostavalle, sporttiselle ja luovalle nuorelle aikuiselle tämä veikeä kattaustyyli sopii kuin nakutettu.

Leikkisää pinkkiä rohkealle

Huumorintajuinen, ajan hermolla oleva ja muodikas ylioppilas arvostaa kattauksessa persoonallisia yksityiskohtia, väriä ja leikkisyyttä. Ylioppilasjuhlien kattausta ei tarvitse ottaa aina niin kovin vakavasti, vaan kattauksen voi suunnitella myös pilkettä silmäkulmassa. Etsi siis buffetpöytään hauska ja värikäs pöytäliina mielikuvitustasi käyttäen. Jatka samaa linjaa myös juhlien tarjottavissa. Kauniinväriset, karkein koristellut leivokset toimivat herkullisen syötävän lisäksi myös koristeena.

Viileän vaaleaa klassiseen makuun

Selkeitä linjoja ja vaaleaa värimaailmaa arvostava klassisen maun omaava ylioppilas ilahtuu yksinkertaisen juhlavasta kattauksesta. Perinteistä valkoista pöytäliinaa piristää hienovarainen hopeanharmaa printtikuvio. Viileän raikas väritys jatkuu myös astioissa sekä herkän valkoisissa kukissa. Tämä kattaus takaa elegantin ja tyylikkään yleisilmeen juhliin kuin juhliin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja