5.3. Clubsandwich

  • 12 kantitonta paahtoleipäviipaletta
  • voita paistamiseen
  • 2 dl maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl majoneesia
  • 2 rkl ruohosipulia silputtuna
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • currya
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • 2 maustamatonta broilerin rintafileetä
  • 50 g pekonia
  • 4 munaa
  • 1 pihvitomaatti
  • salaattia
  • 1 iso keltasipuli

Paahda leivät rapeiksi paistinpannulla vähässä voissa. Sekoita tuorejuusto, majoneesi, ruohosipuli ja sinappi keskenään. Mausta currylla, mustapippurilla ja suolalla. Mausta broilerinfileet pippurilla, suolalla ja paista pannulla kypsiksi. Paista pekonit rapeaksi ja kuivaa rasva hyvin paperilla. Sekoita kananmunat kulhossa, mausta pippurilla, suolalla ja paista pannulla mehevä munakas.

Sivele jokaiselle leivälle tuorejuusto levitettä ja aloita kokoamaan leivät. Leikkaa alimmalle leivälle broileriviipaleita, sipulia ja tomaattia. Nosta leipä päälle, lisää siihen paistettua munakasta, rapeaa pekonia ja salaattia. Lisää viimeksi leipä kanneksi. Tikuta leivät kulmista cocktailtikuilla ja lisää tikkuihin kivettömiä oliiveja. Leikkaa leipä kolmioksi. Voit tarjoilla leivät ranskalaisten perunoiden kanssa.

Resepti: Antti Vahtera

Lue myös:

    Uusimmat