4.3. Tulinen makkarastroganov

  • 500 g ruokamakkaraa tai chorizomakkaraa
  • 1 iso sipuli
  • 4 jalapenoa
  • 1 tuore punainen chili tai 1 tl kuivattua chiliä
  • 25 g voita
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 1-2 rkl tulista sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl lihalientä
  • 125 g smetanaa

Leikkaa makkara, sipuli, jalapenot sekä chili pieniksi paloiksi ja paista ne pannussa voin kera. Lisää tomaattipyre, sinappi sekä mausteet ja anna paahtua hetkisen. Lisää jauhot, sekoita hyvin ja kaada lopuksi lihaliemi pannuun. Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia ja viimeistele tulinen kastike lopuksi smetanalla, joka suurustaa ja pehmentää maut. Tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptit: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat