Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

28.11. Kukkakaali-kookoskeittoa ja hedelmäminestrone

Ruokala 28.11.2005
Ruokala 28.11.2005MTV/ Ruokala
Julkaistu 28.11.2005 00:00(Päivitetty 28.11.2005 12:15)

Kukkakaali-kookoskeittoa

  • 1 iso kukkakaali (700g)
  • 1 peruna
  • 1 sipuli
  • 8 dl kanalientä
  • 2 dl kookoskermaa
  • voita tai öljyä
  • suolaa
  • valkopippuria

Kuori ja paloittele sipuli sekä peruna. Puhdista kukkakaali ja leikkaa se lohkoiksi.

Kuumenna voi tai öljytilkka kattilassa ja kuullota ainekset miedolla lämmöllä. Lisää kanaliemi sekä kookoskerma ja anna hautua noin 30 minuuttia.

Mausta keitto suolalla ja pippurilla ja soseuta se samettiseksi keitoksi. Viimeistele tuoreella korianterilla.

Hedelmäminestrone

  • 2 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 1 tähtianis
  • 1 sitruunanmehu
  • 2 appelsiini
  • 2 passionhedelmää
  • 2 omenaa
  • 2 kiivihedelmää

Mittaa kattilaan vesi, sokeri, tähtianis ja yhden sitruunan mehu. Kiehauta.

Kuori ja fileoi appelsiini. Kuori ja kuutioi myös omenat ja kiivit. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi sisus kulhoon. Sekoita joukkoon hedelmäkuutiot. Kaada päälle sokeriliemi ja anna maustua hetki jääkaapissa. Tarjoile jauhetulla kanelilla ja neilikalla maustetun kermavaahdon kera.

Reseptit: Henri Alén /Ruokala

Lisää aiheesta:

Iso osa lapsista jää harrastusten ulkopuolelle – yksi ryhmä korostuuSami Sykkö nimeää suomalaisten muotimerkkien helmasynninMarcus, 27, söi neljä pannupihviä lounasbuffetissa – valtava kohuSikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästäMiksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaaHaluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 15:07
    Lapset

    Iso osa lapsista jää harrastusten ulkopuolelle – yksi ryhmä korostuu

  • 12:52
    Muotimaailma

    Sami Sykkö nimeää suomalaisten muotimerkkien helmasynnin

  • 09:34
    Ruoka

    Marcus, 27, söi neljä pannupihviä lounasbuffetissa – valtava kohu

  • 08:19
    Ruoka

    Sikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästä

  • 06:33
    Kela

    Miksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaa