Kukkakaali-kookoskeittoa
- 1 iso kukkakaali (700g)
- 1 peruna
- 1 sipuli
- 8 dl kanalientä
- 2 dl kookoskermaa
- voita tai öljyä
- suolaa
- valkopippuria
Kuori ja paloittele sipuli sekä peruna. Puhdista kukkakaali ja leikkaa se lohkoiksi.
Kuumenna voi tai öljytilkka kattilassa ja kuullota ainekset miedolla lämmöllä. Lisää kanaliemi sekä kookoskerma ja anna hautua noin 30 minuuttia.
Mausta keitto suolalla ja pippurilla ja soseuta se samettiseksi keitoksi. Viimeistele tuoreella korianterilla.
Hedelmäminestrone
- 2 dl vettä
- 1 dl sokeria
- 1 tähtianis
- 1 sitruunanmehu
- 2 appelsiini
- 2 passionhedelmää
- 2 omenaa
- 2 kiivihedelmää
