Soppamies valmistaa mm. hampurilaisia Juuson isännöimissä peruskoulun päättäjäisbileissä Pellingissä.

Soppamies valmistaa mm. hampurilaisia Juuson isännöimissä peruskoulun päättäjäisbileissä Pellingissä.

(ohjeet kahdeksalle)

Leikkaa sisäfilee poikkisyin pieniksi pihveiksi. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Leikkaa sipuli,
tomaatti ja salaatti ohuiksi suikaleiksi. Grillaa pihvit, pekoni ja sämpylät. Laita kaksi pihviä jokaiseen hampurilaiseen. Kokoa valmiiksi ja mausta sinapilla sekä ketsupilla.

Mausta majoneesi valkosipulilla ja mungpavun iduilla. Nuiji broilerin fileet kevyesti ja mausta suolalla sekä pippurilla. Grillaa broilerit ja sämpylät. Leikkaa fileet kahteen osaan. Kokoa hampurilaiset pohjan päälle, kannen voit jättää käyttämättä. Koristele kirsikkatomaateilla ja mungpavun iduilla.

Valmista kastike ranskankermasta, kananmunista, kurkusta ja ruohosipulista. Kuori kurkku, poista siemenet ja kuutioi. Kuutioi myös kananmuna ja pilko ruohosipuli. Mausta kastike suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla. Suolaa kalafileet ennakkoon ja anna maustua jääkaapissa noin kaksi tuntia ennen grillausta. Grillaa kalat ja poista nahka. Grillaa sämpylät. Kokoa hampurilaiset ja koristele varhaiskaalisuikaleilla ja basilikalla.

Soseuta kaikki aineet tehosekoittimessa ja tarjoile korkeista laseista.

Harri ja juhlijat