25 lyhyttä, mutta sitäkin tuhmempaa seksivinkkiä

25 kuumaakin kuumempaa seksivinkkiä, joiden avulla saavutat varmemmin orgasmin.

Cosmopolitan-lehti kokosi listan 25 lyhyestä, mutta sitäkin tehokkaammasta seksivinkistä, jotka auttavat sinua ja kumppaniasi saavuttamaan orgasmin. Lue koko lista ja ota opiksesi ensi kerta mielessäsi!

1. Hallitse ensin sooloseksi. Ota selville, millainen kosketus tuntuu parhaimmalta, sen jälkeen voit näyttää kumppanillesi, miten pääset kliimaksiisi.

2. Nainen, kipua miehesi päälle seksin aikana. Näin voit kontrolloida rytmiä, vauhtia ja syvyyttä ja koskettaa samalla itseäsi.

3. Sooloile ennen treffejä – älä kuitenkaan orgasmiin asti. Illan lopussa, kun pääset miehesi kanssa sänkypuuhiin, olet entistä kiihottuneempi.

4. Koskettele itseäsi miehesi edessä esileikin aikana, jotta hän näkee, mistä pidät.

5. Seksi koira-asennossa mahdollistaa miehen peniksen osumisen G-pisteeseen. Samalla penis yltää syvemmälle. Nämä parantavat orgasmin mahdollisuutta.

6. Kun miehesi laukeaa, purista lantionpohjanlihaksiasi. Tämä aiheuttaa kitkaa, joka tuntuu hyvältä molemmista teistä.

7. Kokeile klitoriksesi ja G-pisteesi stimuloimista tekemällä pyöreitä ja suuria liikkeitä lantiollasi ollessasi hänen päällään.

8. Lähellä huippuhetkeä? Käske hänen puristaa hellästi nännejäsi. Yllättävä mielihyvän aalto voi riittää orgasmin saavuttamiseen.

9. Lisää kolikon verran liukuvoidetta alapäähäsi. Sen avulla kyyti on pehmeämpää.

10. Ratsasta miehesi päällä, kun hänet on varusteltu värisevällä penisrenkaalla. Värinä hellii klitoristasi!

11. Hengitä syvään seksin aikana. Hengittäminen auttaa sulkemaan ulkopuolelle kaiken muun ja keskittymään rentoutumiseen ja nautinnon maksimoimiseen.

12. Anna hänen hyväillä sinut orgasmin partaalle suullaan ja pyydä vasta viime hetkellä työntymään sisääsi.

13. Tunnetko kadottavasi otteen orgasmistasi? Sulje silmäsi ja uppoudu mehukkaimpaan fantasiaasi, johon syvennyt aina itsesi kanssa nauttiessasi.

14. Ennen varsinaisia sänkypuuhia, pyydä häntä kertomaan askel askeleelta, mitä hän aikoo tehdä sinulle seksin aikana. Odotus saa sinut sekaisin himosta!

15. Pyydä häntä aloittamaan yhdyntä pitkillä ja syvillä liikkeillä, jotka saavat sinut herkemmäksi, ja hidastamaan loppua kohden, jotta voit nauttia kunnolla.

16. Vie suklaakastiketta sänkyyn. Pudota sitä sellaiselle alueelle, johon haluat hänen kiinnittävän enemmän huomiota.

17. Kuvittele, miltä tuntuu, kun hän koskettaa klitoristasi. Se saa aikaan samoja tunteita kuin aikuisviihdettä katsoessa.

18. Seksikkään asian toistuva lausuminen sängyssä auttaa pitämään keskittymiskyvyn pääasiassa. Se saattaa myös auttaa sinua saamaan orgasmin.

19. Jos miehesi ei ole oikeilla jäljillä suuseksiä antaessaan, asettele itsesi hänen kieltään vasten haluamassasi kulmassa.

20. Puhu ja päästele ääniä! Jos tuntuu hyvältä huokailla, voivottaa tai puhua, tee niin. Ääntelystäsi hän tietää, että olet lähempänä huippuasi.

21. Asettele tyyny takapuolesi alla. Pyydä häntä nojaamaan eteenpäin sisään työntymisen jälkeen niin, että hänen häpyluunsa hieroo klitoristasi jokaisella työnnöllä.

22. Laita puhelimesi pois päältä seksin ajaksi, jotta mikään ei häiritsisi teitä.

23. Katkaise rutiinit. Ehdota uutta asentoa tai liikettä seuraavan kerran. Uuden kokeileminen tekee kummallekin hyvää.

24. Kokeile lusikka-asentoa, jossa miehesi yltää koskettelemaan esimerkiksi rintojasi yhdynnässä.

25. Ajattele kumppanistasi kuumia ajatuksia läpi päivän. Kun tapaatte kotona, olet niin sekaisin haluistasi, että hyökkäät hänen kimppuunsa.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja