Mainos

24-vuotias äiti halusi laihduttaa raskauskilot pillereillä – kammottava lopputulos

Meksikossa asuva äiti haki laihdutusapua pillereistä, joista näki mainoksen netissä.

Luonnollisiksi mainostetut tuotteet eivät aina ole sitä, mitä väittävät. Lucero Priscila Garza Camposin tarina toimii varoituksena muille; hän vajosi koomaan käytettyään kiellettyjä laihdutuspillereitä.

24-vuotias tuore äiti kuoli kuukautta myöhemmin. Häntä suremaan jäi muun muassa noin vuoden ikäinen lapsi.

Meksikossa asuva Campos halusi laihduttaa raskauskilot ja haki apua pillereistä, joista näki mainoksen netissä. Mainos kertoi pillereiden olevan "luontaisista raaka-aineista", joten Campos uskoi niiden olevan turvallisia.

Campos tilasi ilmeisesti Avitia Cobrax -nimiset pillerit käymättä lääkärillä. Tuotteesta on ollut mainoksia esimerkiksi Facebookissa.

Pian pillereitä otettuaan Campos alkoi kärsiä pääkivuista. Hänet kiidätettiin sairaalaan, missä hän vajosi koomaan. Camposin hengitys vaikeutui; naisen ystävä kertoi sosiaalisessa mediassa, että Camposin aivoista löytyi tulehdus.

Koska mitään ei ollut tehtävissä, Camposin perhe päätti lopulta antaa ammattilaisille luvan kytkeä elämää ylläpitävät koneet pois päältä.

Viranomaiset tutkivat tapahtunutta. Useat sivustot ympäri maailmaa muistuttavat, että myös itsehoitovalmisteet ja erilaiset lääkkeet tulisi aina ostaa apteekista.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.