Mainos

24.9. Punajuuripasta

Punajuuripasta

  • 4 kokonaista punajuurta
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 1 dl punajuurimehua/lientä
  • 1–2 tl kuivattua salviaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa tai balsamicoa
  • 200 g pastaa
  • suolaa
  • pippuria

Raasta punajuuri ja paista raaste kattilassa mausteiden ja etikan kanssa kypsäksi. Lisää punajuurimehu ja hauduta hetki. Keitä sillä välin pasta al dente ja murenna vuohenjuusto erilliselle lautaselle. Lisää kypsä pasta punajuuren joukkoon ja sekoita hyvin sekaisin. Nosta annos lautaselle ja ripottele pinnalle vuohenjuustomurut sekä halutessasi rucolaa. Tarjoile.

Resepti: Alex Nurmi

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.