Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

20.11.2003 Porovokki

Julkaistu 20.11.2003 13:14

Vieraana yrittäjä Hannu Lahtela Maltiolan jaloste Oy:stä Sallasta.

Porovokki

PorovokkiCopyright MTV Oy 2003

300-400 g poronkäristyslihaa
2 rkl öljyä
1 isohko sipuli
2 porkkana
pala lanttua suikaleina
2 naurista suikaleina
punainen paprika
keltainen tai vihreä paprika
2-3 kokonaista chilinpalkoa
1 prk ananaskuutioita mehussa
1 omena
suolaa, mustapippuria

1. Leikkaa lanttu, nauris ja kuoritut porkkanat ja sipuli ohuiksi suikaleiksi veitsellä, mandoliinilla tai raastimella. Suikaloi puhdistetut paprikat ja kuutioi omena.
2. Kuumenna vokkipannu kuumaksi, valuta öljy reunoja pitkin ja lisää joukkoon kohmeisena suikaleiksi leikattu poronkäristysliha. Ruskista hetki.
3. Lisää kasvikset, kuullota ja lisää joukkoon ananasmehu ja kokonaiset chilipalot. Nosta kansi päälle ja anna hautua 5-10 minuuttia.
4. Lisää ananaspalat ja kuutioitu omena, mausta suolalla ja pippurilla ja anna hautua kannen alla vielä hetken aikaa. Poista kokonaiset chilipalot. Tarjoa sellaisenaan rieskan tai perunamuusin kera.


Lisää aiheesta:

Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassaInhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:41
    Ravitsemus

    Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"

  • 06:37
    Asian ytimessä.doc

    Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassa

  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää