Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

20.11.2003 Porovokki

Julkaistu 20.11.2003 13:14

Vieraana yrittäjä Hannu Lahtela Maltiolan jaloste Oy:stä Sallasta.

Porovokki

PorovokkiCopyright MTV Oy 2003

300-400 g poronkäristyslihaa
2 rkl öljyä
1 isohko sipuli
2 porkkana
pala lanttua suikaleina
2 naurista suikaleina
punainen paprika
keltainen tai vihreä paprika
2-3 kokonaista chilinpalkoa
1 prk ananaskuutioita mehussa
1 omena
suolaa, mustapippuria

1. Leikkaa lanttu, nauris ja kuoritut porkkanat ja sipuli ohuiksi suikaleiksi veitsellä, mandoliinilla tai raastimella. Suikaloi puhdistetut paprikat ja kuutioi omena.
2. Kuumenna vokkipannu kuumaksi, valuta öljy reunoja pitkin ja lisää joukkoon kohmeisena suikaleiksi leikattu poronkäristysliha. Ruskista hetki.
3. Lisää kasvikset, kuullota ja lisää joukkoon ananasmehu ja kokonaiset chilipalot. Nosta kansi päälle ja anna hautua 5-10 minuuttia.
4. Lisää ananaspalat ja kuutioitu omena, mausta suolalla ja pippurilla ja anna hautua kannen alla vielä hetken aikaa. Poista kokonaiset chilipalot. Tarjoa sellaisenaan rieskan tai perunamuusin kera.


Lisää aiheesta:

Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alustaOmistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Moni aikuinen ei tunnista tätä iho-ongelmaa itsellään – voi hoitamattomana johtaa pysyviin arpiin
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:58
    Sähköautot

    Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"

  • 16:15
    Pasta

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

  • 14:47
    Romutuspalkkio

    Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alusta

  • 13:41
    Takaisinvedot

    Omistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!

  • 11:03
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!