15 miljoonan dollarin palkkapäivä – lihavan palkintopotin golfin PGA-kiertueella napannut amerikkalaistähti: "Se oli jotain, mitä todella himoitsin urallani"

Yhdysvaltalainen Dustin Johnson juhlii golfin PGA-kiertueen FedExCupin voittoa. Ykkösija tuottaa Johnsonille 15 miljoonan dollarin eli lähes 13 miljoonan euron tulot.

Voitto ei lohjennut helpolla, vaikka Johnson lähti kiertueen päättäneen Tour Championshipin päätöskierrokselle viiden lyönnin etumatkalta ennen Xander Schauffelea ja Justin Thomasia.

Maailmanlistan ykkösenä jatkava Johnson korjasi lopulta voiton päätösreiän birdiellä ja kolmen lyönnin erolla ennen toiseksi jäänyttä Thomasia ja kolmanneksi sijoittunutta Schauffelea.

– Halusin voittaa tämän mestaruuden. Se oli jotain, mitä todella himoitsin urallani. Tänään vihdoin sain sen. Olen pelannut todella hyvin etenkin viimeisessä neljässä turnauksessa, Johnson iloitsi kilpailun jälkeen.

FedExCupin voitto oli seuraavaksi US Openiin valmistautuvan Johnsonin uran ensimmäinen.