Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

15.1.2002 Wokkipossu

Julkaistu 15.01.2002 12:15

300 g porsaan suikalelihaa
2 rkl öljyä
pala inkiväärijuurta
pala lanttua
2 porkkanaa
½ -1 palsternakkaa
1 sipuli
200 g hapankaalia
½ purjo
n. ½ dl soijakastiketta
pippuria
1-2 dl vettä tai lihalientä
(200 g riisinuudeleita)
> Katso tästä wokkipossun valmistus, osa 1

> Katso tästä wokkipossun valmistus, osa 2

1. Kuori kasvikset. Leikkaa sipuli silpuksi, purjo suikaleiksi, porkkana, lanttu ja palsternakka ohuiksi viipaleiksi ja edelleen muutaman sentin paloiksi. Huuhdo hapankaali tarvittaessa. Hapankaalin asemesta voit käyttää mikrossa tai höyryssä esikypsennettyä kerä- tai punakaalia tai kiinankaalia, joka kypsyy nopeasti.
2. Jos haluat lisätä wokkiin nuudeleita, liota niitä pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Kuumenna wokkipannu ja lisää 1 rkl öljyä sekä raastettu tai silputtu inkivääri ja huoneenlämpöiset lihasuikaleet. Ruskista ne kevyesti ja nosta vadille odottamaan. 4. Lisää loppuöljy, kuumenna se ja lisää kasvikset pannuun ylläolevassa eli kypsymisjärjestyksessä. Jätä osa purjon vihreästä osasta lisättäväksi ruokaan aivan loppuvaiheessa. 5. Sekoittele ahkerasti lastalla nostellen ja pannua heilutellen. 6. Lisää lihasuikaleet, soijakastike ja vesi tai lihaliemi ja anna hautua 15-20 min. eli kunnes kasvikset ovat rapean pehmeitä 7. Tarkista maku ja lisää loppuvaiheessa vihreitä purjosuikaleita ja liotetut riisinuudelit ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan 2-3 minuuttia. 8. Tarjoa wokkipossu sellaisenaan tai suomalaisittain leivän kanssa. Voit käyttää myös pakastewokkikasviksia. Tarkista niiden kypsennysaika pakkauksesta.






- Toim. Kati Nappa

Lisää aiheesta:

Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaatMielenterveysomainen: Kiinnitä huomiota tähän hälytysmerkkiin omassa jaksamisessasiNukutko sopivasti? Tietty määrä unta mahdollistaa parhaan tuloksen painonpudotuksessaTalvi lähestyy: Mitä aloittelevan sähköautoilijan pitää ottaa huomioon?Testasimme, saako alkoholijuomia ostettua kaupasta yhdeksän jälkeenMarika Kojo ajoi kolarin ja sai syöpädiagnoosin samana päivänä: "Elän kuoleman rajapinnoilla"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:43
    Ravintolat

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat

  • 15:45
    Mielenterveys

    Mielenterveysomainen: Kiinnitä huomiota tähän hälytysmerkkiin omassa jaksamisessasi

  • 14:31
    Painonhallinta

    Nukutko sopivasti? Tietty määrä unta mahdollistaa parhaan tuloksen painonpudotuksessa

  • 11:45
    Sähköautot

    Talvi lähestyy: Mitä aloittelevan sähköautoilijan pitää ottaa huomioon?

  • 08:15
    Alkoholi

    Testasimme, saako alkoholijuomia ostettua kaupasta yhdeksän jälkeen