Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

12.3.2003 Fujin "pika pikaruoka"

Julkaistu 19.03.2003 13:34

Vieraana taiteilija Fujiwo Ishimoto sarjassa taiteilija ja ruoka

Fujin pika pikaruoka


1-3:lle

Fuji Ishimoton "pika-pikaruoka"

Fuji Ishimoton "pika-pikaruoka"Copyright MTV Oy 2003

1 pkt tuorepastaa
vettä, suolaa
lisäke:
1 sipuli
6-7 herkkusientä
tilkka öljyä
0,5 pss Peking wokkivihanneksia
1 pkt äyriäissekoitusta (pakaste)
suolaa
mustapippuria
kevätsipulia
2 tomaattia

kuva Arabiakuva ArabiaCopyright MTV Oy 2001

1. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota niitä hetki vokissa. Lisää jäiset wokkivihannekset ja äyriäiset. Sekoita ja nosta päälle kansi, etteivät aromit karkaa. Anna kypsyä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta.
3. Kalttaa tomaatit. Kasta ne hetkeksi kiehuvaan veteen, sen jälkeen kylmään veteen ja vetäise nahkamainen kuori pois. Lohko tomaatit neljään osaan ja lisää ne ja vinottain leikatut kevätsipulin palat kypsän kastikkeen joukkoon.
4. Lisää pasta kiehuvaan runsaaseen veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan 1-3 min.
5. Kaada pastan vesi pois ja sekoita pasta vokkiin ja tarjoa heti.

- Toim. Kati Nappa


Fujin pika pikaruoka, 100 g



Energia: 0,5 MJ / 125 kcal
Prot. 9 g, hh 15 g, ra. 3 g

Kuvaaja: Mikko KnuutilaKuvaaja: Mikko KnuutilaKuvaaja: Mikko Knuutila

Fujiwo Isihimoton Rumpu Pro Arabia Art

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Millaisia virheitä kodin valaistuksessa voi tehdä? "Yksi tosi tyypillinen moka"Joulukinkun jämistä kebabia! Ota Huomenta Suomen ja Chef Wallinin ohje talteenAutoilija, ovatko nämä järjestelmät pois päältä autossasi? Nyt kannattaa miettiä uudelleenNooran ja Petran helposta lohikakusta tuli viraalihitti – luotto-ohje peräisin 1980-luvultaKarmean onnettomuuden jälkeen Maarit arvasi seuraukset – "Enkö mä kävele enää?"Tunnistatko seksiasennot kuvista? Selvitä testin avulla

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:03
    Sisustus

    Millaisia virheitä kodin valaistuksessa voi tehdä? "Yksi tosi tyypillinen moka"

  • 13:13
    Joulukinkku

    Joulukinkun jämistä kebabia! Ota Huomenta Suomen ja Chef Wallinin ohje talteen

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Autoilija, ovatko nämä järjestelmät pois päältä autossasi? Nyt kannattaa miettiä uudelleen

  • 08:16
    Ruoka

    Nooran ja Petran helposta lohikakusta tuli viraalihitti – luotto-ohje peräisin 1980-luvulta

  • 06:39
    Asian ytimessä.doc

    Karmean onnettomuuden jälkeen Maarit arvasi seuraukset – "Enkö mä kävele enää?"