Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

12.3.2003 Fujin "pika pikaruoka"

Julkaistu 19.03.2003 13:34

Vieraana taiteilija Fujiwo Ishimoto sarjassa taiteilija ja ruoka

Fujin pika pikaruoka


1-3:lle

Fuji Ishimoton "pika-pikaruoka"

Fuji Ishimoton "pika-pikaruoka"Copyright MTV Oy 2003

1 pkt tuorepastaa
vettä, suolaa
lisäke:
1 sipuli
6-7 herkkusientä
tilkka öljyä
0,5 pss Peking wokkivihanneksia
1 pkt äyriäissekoitusta (pakaste)
suolaa
mustapippuria
kevätsipulia
2 tomaattia

kuva Arabiakuva ArabiaCopyright MTV Oy 2001

1. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota niitä hetki vokissa. Lisää jäiset wokkivihannekset ja äyriäiset. Sekoita ja nosta päälle kansi, etteivät aromit karkaa. Anna kypsyä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta.
3. Kalttaa tomaatit. Kasta ne hetkeksi kiehuvaan veteen, sen jälkeen kylmään veteen ja vetäise nahkamainen kuori pois. Lohko tomaatit neljään osaan ja lisää ne ja vinottain leikatut kevätsipulin palat kypsän kastikkeen joukkoon.
4. Lisää pasta kiehuvaan runsaaseen veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan 1-3 min.
5. Kaada pastan vesi pois ja sekoita pasta vokkiin ja tarjoa heti.

- Toim. Kati Nappa


Fujin pika pikaruoka, 100 g



Energia: 0,5 MJ / 125 kcal
Prot. 9 g, hh 15 g, ra. 3 g

Kuvaaja: Mikko KnuutilaKuvaaja: Mikko KnuutilaKuvaaja: Mikko Knuutila

Fujiwo Isihimoton Rumpu Pro Arabia Art

Lisää aiheesta:

Kärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloaAkis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimostaPitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt ollaKertooko ajatusviiva tekoälyn käytöstä? Näin kommentoivat asiantuntijatÄlä tee tätä joulutorttuvirhettä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:09
    Terveys ja hyvinvointi

    Kärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloa

  • 17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • 14:15
    Unettomuus

    Pitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"

  • 11:33
    Auton varusteet

    Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt olla

  • 09:07
    Tekoäly

    Kertooko ajatusviiva tekoälyn käytöstä? Näin kommentoivat asiantuntijat