12.3.2003 Fujin "pika pikaruoka"

Vieraana taiteilija Fujiwo Ishimoto sarjassa taiteilija ja ruoka

Fujin pika pikaruoka


1-3:lle

1 pkt tuorepastaa
vettä, suolaa
lisäke:
1 sipuli
6-7 herkkusientä
tilkka öljyä
0,5 pss Peking wokkivihanneksia
1 pkt äyriäissekoitusta (pakaste)
suolaa
mustapippuria
kevätsipulia
2 tomaattia

1. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota niitä hetki vokissa. Lisää jäiset wokkivihannekset ja äyriäiset. Sekoita ja nosta päälle kansi, etteivät aromit karkaa. Anna kypsyä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta.
3. Kalttaa tomaatit. Kasta ne hetkeksi kiehuvaan veteen, sen jälkeen kylmään veteen ja vetäise nahkamainen kuori pois. Lohko tomaatit neljään osaan ja lisää ne ja vinottain leikatut kevätsipulin palat kypsän kastikkeen joukkoon.
4. Lisää pasta kiehuvaan runsaaseen veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan 1-3 min.
5. Kaada pastan vesi pois ja sekoita pasta vokkiin ja tarjoa heti.

- Toim. Kati Nappa


Fujin pika pikaruoka, 100 g



Energia: 0,5 MJ / 125 kcal
Prot. 9 g, hh 15 g, ra. 3 g

Fujiwo Isihimoton Rumpu Pro Arabia Art

Lue myös:

    Uusimmat