11-vuotias nousi väärään bussiin – muut nuoret tulivat apuun: "Hän tietää, että maailmassa on hyviä ihmisiä"

0:27

Kun 11-vuotias nousi vahingossa väärään bussiin, muut lapset tulivat hänen tuekseen. 11-vuotiaan äiti kiittää nyt oppilaita, jotka varmistivat, että hänen poikansa pääsee kotiin turvallisesti.

Videolla Pian nerokas vinkki: Näin opetat lapselle kellonaikoja!

Englantilainen poika nousi väärään bussiin ensimmäisenä koulupäivänään uudessa koulussa. Auto ei kuljettanutkaan 11-vuotiasta lähemmäs kotia, vaan kauemmas sieltä.

Huomattuaan tilanteen 11-vuotias alkoi hätääntyä ja myös itkeskeli. Pojalla ei ollut omaa puhelinta, eikä hänellä ollut mukanaan lainkaan rahaa, kertoo Ladbible.

Kolme poikaa tuli apuun

Yllättäen kolme samassa bussissa ollutta nuorta tuli hätääntyneen 11-vuotiaan avuksi.  Samassa koulussa opiskeleva Tom O'Brien lainasi pojalle kymmenen puntaa taksimatkaa varten; Harry Campbell ja Dylan Robson varmistivat turvallisen kotimatkan.

Tom O’Brien. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

11-vuotiaan äiti kirjoitti sosiaalisessa mediassa kiitoksen, joka sai runsaasti huomiota osakseen. Äiti toivoi Facebook-kirjoituksessaan, että hänen lämmin arvostuksensa välittyisi 11-vuotiasta auttaneille.

Teksti lähti leviämään. Myös Tomin sisko ilmaantui kommentoimaan ja kiittämään, sillä kuultuaan oppilaidensa kauniista teosta poikien koulu oli soittanut O'Brienien kotiin ja jättänyt näille kauniin viestin.

Taksirahoja ei edes tarvittu

O'Brienin isä Kenny sai kuulla tapahtuneesta vasta, kun Tom kuuli, että aiheesta keskustellaan Facebookissa.

– Hän sanoi, että kyseli bussissa nuoremmilta oppilailta, miten heillä oli mennyt ensimmäisenä päivänä, kun hän huomasi pojan istumassa itsekseen, näyttävän ahdistuneelta ja hermostuneelta, joten hän kysyi tältä, onko hän kunnossa, isä kuvaa.

– Poika oli sanonut, että nousi väärään bussiin ja joutui koko ajan kauemmas kotoa, joten Tom ajatteli nopeasti, käski pojan jäädä pois bussista ja antoi hänelle kymmenen puntaa taksia varten.

Lopulta rahoja ei edes tarvittu: tilanteeseen tullut taksikuski antoi kyydin maksutta.

"Olen hyvin ylpeä hänestä"

Myös muiden poikien äidit kiittelevät lapsiaan hyvästä toiminnasta.

– Minusta tämä on ihanaa. Olen hyvin ylpeä hänestä. Se palauttaa uskon ihmiskuntaan, ja tuo pieni mies tietää, että maailmassa on hyviä ihmisiä, jotka auttavat häntä, Harryn äiti Collette totesi.

– Olen hyvin ylpeä hänestä. Toivoisin, että jos poikani olisi samassa tilanteessa, joku olisi auttanut häntä, Dylanin äiti Toni toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja