11.10. Lindströmin pihvejä, burgundilaista bistroruokaa, hassebackan perunoita ja paneer-juustoa

Henkka valmistaa Meri-Tuulin nimen inspiroimana , Niki valmistaa ja Meri-Tuuli paistaa yhtä lapsuuden suosikkiruokaansa, . Jälkiruokaresepteistä testiin pääsee vaniljalla maustettu .

Nikin viinivalinta aterialle on burgundilainen rustiikkinen, maanläheinen mutta silti hedelmäinen punaviini, joka sopii mainisoti bistroruoan ja lindströmin pihvien kanssa.

Nettisivujen extrareseptit:
ja

Nikin viinisuositus:
Chateay de Chamirey Mercurey Rouge (23,30e)

Köyhät Ritarit suosittelee:
Meri-Tuuli: silikonikansi
Henri: puinen työlauta (Citymarket 29,90e)

Nikin musiikkivalinta:
Natalie Merchant, Tiger lily

(Köyhät ritarit 11.10.2007)

Lue myös:

    Uusimmat