Toscapäärynät
Nämä suloisenmakuiset päärynät on helppo saada onnistumaan. Samaa peitettä voit käyttää myös vaikka ananassäilykkeille. Jäätelö tai kermavaahto maistuu lisänä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 iso purkki päärynöitä
- 2 pussia mantelilastuja
- ½ dl sokeria
- 50 g voita
- 1 rkl kermaa
- 1 rkl vehnäjauhoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta valutetut päärynät uunivuokaan.
2. Sekoita muut ainekset kasarissa ja kuumenna.
3. Levitä peite päärynöille. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi