Teetä kanelin ja kardemumman kera
Tee kanelin, kardemumman ja tähtianiksen kanssa on mausteinen ja maukas vaihtoehto niille, jotka eivät halua juoda alkoholia glögijuhlissa. Tähtianis lisätään vasta tarjoillessa, koska siitä irtoaa nopeasti paljon vahvaa makua.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l tavallista teetä
- 4 kanelitankoa
- 12 kardemumman siementä
- 4 tähtianista
- 4 appelsiiniviipaletta
Tarjoiluun
- kidesokeritikkuja
Valmistusohje
1. Valmista tee suuressa kannussa. Lisää kaikki mausteet paitsi tähtianis kuumaan teehen, anna maustua 5 minuuttia. Poista mausteet.
2. Kaada tee hienoihin laseihin, koristele tähtianiksella ja appelsiinilla. Tarjoile sokerin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto