Glögitee
Tämä lämmittävä tee on maustettu perinteisillä glögimausteilla. Lisää sitruunalla raikkautta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4-5 lasilliseen
- 2 rkl teenlehtiä
- ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1 l kiehuvaa
- 2 kanelitankoa
- 10 mausteneilikkaa
- 1 pala pomeranssinkuorta
- 2 rkl fariinisokeria
- rusinoita ja manteleita
Valmistusohje
1. Laita teenlehdet ja raastettu sitruunankuori kannuun.
2. Sekoita mausteet ja kiehuva vesi, kuumenna kiehuvaksi ja kaada kannuun. Anna teen vetäytyä ja siivilöi.
3. Lisää sokeri, rusinat ja mantelit sekä sitruunamehu.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät