Talon hovijälkiruoka
Tämän marenkijälkiruoan olemme valmistaneet jäätelöstä ja mansikoista.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle-viidelle
- 1 pss marenkeja
- ½ l mansikkajäätelöä
- 3 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 l mansikoita
Valmistusohje
1. Laita puolet marengeista vadille. Viipaloi jäätelö ja laita viipaleet marengeille, lado päälle lisää marenkeja sekä mansikoita.
2. Vatkaa kerma kevyesti vaniljasokerin kanssa ja lusikoi päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät