Tagliatellea ravunpyrstöillä
Tämä on nopeasti valmistuva, ylelliseltä tuntuva päivällinen.
Neljälle
- 4 annosta tuoretta tagliatellea
- 2 prk ravunpyrstöjä liemessä
- 200 g kevätsipulia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 4 dl ranskankermaa
- 1 tl sitruunapippuria
- 5 tuoretta basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Kuumenna vettä kiehuvaksi pastalle. Suikaloi kevätsipuli ja paista öljyssä ilman, että se saa väriä. Lisää ranskankerma ja keitä kokoon pari minuuttia.
2. Keitä pasta al dente pakkauksen ohjeen mukaan, tuorepasta valmistuu muutamassa minuutissa. Valuta pasta lävikössä.
3. Kaada ravunpyrstöistä liemi pois, sekoita pyrstöt ranskankermaseokseen ja anna kaiken lämmetä. Tarjoile kastike vastakeitetyn pastan kanssa, ripottele päälle tuoreita basilikanlehtiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti