Pastaa simpukkakastikkeella
Julkaistu
Tässä olemme käyttäneet pakastettuja sinisimpukoita, mutta voit totta kai käyttää tuoreitakin!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- noin 40 pakastettua sinisimpukkaa, sulatettuina
- 400 g spagettia
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
- 6-8 tomaattia, hienonnettuina
- suolaa ja mustapippuria
- tuoretta basilikaa, hienonnettuna
- persiljaa, hienonnettuna
- oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Keitä simpukat jos ne ovat raakoja.
2. Paista sipulia ja tomaatteja tilkassa öljyä kattilassa, lisää valkosipuli ja mausteet, keitä hiljalleen 15 minuuttia.
3. Keitä pasta kypsäksi.
4. Kääntele pastaan kastike, hieman öljyä ja viimeiseksi simpukat. Ripottele päälle persiljaa ja basilikaa. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät