Päiväkotien ja koulujen kuuluisa porkkanasosekeitto – tätä lapset rakastavat
Julkaistu
(Päivitetty )
Espoo Caterin jakoi ohjeen supersuosittuun koulujen ja päiväkotien porkkanasosekeittoon.
Ainekset
- 4 dl vettä
- 200 g Oolannin perunamuusia
- 270 g porkkanasosetta
- ½ kasvisliemikuutio
- 1 tl sipulijauhetta
- ½ tl kuivattua kirveliä
- mustapippuria
Maun syventämiseen
- 65 g Koskenlaskija ruoka & dippi -sulatejuuustoa
- 1 dl ruokakermaa tai kasvirasvasekoitetta
Valmistusohje
- Mittaa keittopohjan raaka-aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää maun syventämiseksi sulatejuusto ja ruokakerma/kasvirasvasekoite. Kuumenna.
Ohje ja kuva: Espoo Catering
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti