Raikas ja ripeä lohikeitto
Nopeasti valmistuva kevyt ja hieman eksoottinen lohikeitto, josta riittää annoksia 4. Energiapitoisuus: 316 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 12 dl vettä
- 2.5 kpl kalaliemikuutiota
- 200 g bataattia
- 100 g porkkanaa
- 0.5 rkl inkivääritahnaa
- 300 g lohikuutioita (pakaste)
- 200 g parsa- ja kukkakaalisekoitus (pakaste)
- 1 dl omenatäysmehua
- 1 prk Alpro Soya 17 %
Päälle
- 0.5 dl tuoretta korianteria
Valmistusohje
Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa.
Kuori ja kuutioi bataatti ja porkkana pieneksi joukkoon.
Lisää inkivääritahna ja anna kiehua 10 minuuttia.
Lisää lohi ja pakastekaalit, jatka keittämistä noin 5 minuuttia, kunnes kaikki on kypsää.
Lisää lopuksi mehu ja soijakerma, kuumenna nopeasti, älä enää keitä.
Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät