Raikas ja ripeä lohikeitto

Nopeasti valmistuva kevyt ja hieman eksoottinen lohikeitto, josta riittää annoksia 4. Energiapitoisuus: 316 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.

Ainekset

  • 12 dl vettä
  • 2.5 kpl kalaliemikuutiota
  • 200 g bataattia
  • 100 g porkkanaa
  • 0.5 rkl inkivääritahnaa
  • 300 g lohikuutioita (pakaste)
  • 200 g parsa- ja kukkakaalisekoitus (pakaste)
  • 1 dl omenatäysmehua
  • 1 prk Alpro Soya 17 %

Päälle

  • 0.5 dl tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa.

Kuori ja kuutioi bataatti ja porkkana pieneksi joukkoon.

Lisää inkivääritahna ja anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää lohi ja pakastekaalit, jatka keittämistä noin 5 minuuttia, kunnes kaikki on kypsää.

Lisää lopuksi mehu ja soijakerma, kuumenna nopeasti, älä enää keitä.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!