Murskatut perunat rosmariinilla – Kape Aihisen helppo ohje
Julkaistu
Murskatut perunat ovat loistava lisukevaihtoehto iänikuisille keitetyille potuille. Tämä helppo ohje on Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu ja Kari Aihisen käsialaa.
- Aktiivinen valmistusaika: 20min
- Kokonaisvalmistusaika: 20min
Ainekset
- Perunoita (varhaisperunoita)
- Oliiviöljyä
- Sitruunamehua
- Suolaa
- Mustapippuria
- Tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
Murskatut perunat valmistuvat näin:
- Pese perunat ja keitä ne hyvin suolatussa vedessä kuorineen.
- Kun perunat ovat kypsiä riko ne haarukalla ja sekoita sekaan reilu loraus oliiviöljyä. Mausta sitruunamehulla, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät