Mango-inkivääri-kesäkannu
Julkaistu
Kesän raikkain ja herkullisin juoma koristellaan tuoreilla marjoilla ja mintulla.
6-8 annosta
- 1 pieni kurkku ohuina viipaleina
- 1 limetti viipaleina ja 2 mehu
- 3 rkl hunajaa
- 1 prk mangososetta
- 2 tlk inkivääriolutta
- jäitä
- kivennäisvettä
- pensasmustikoita ja vadelmia
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Laita kannuun kurkku- ja limettiviipaleet. Lisää hunaja ja mangosose. Kaada päälle inkiväärioluet. Lisää jäät ja täytä kannu kivennäisvedellä. Koristele pensasmustikoilla ja tuoreella mintulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin