Mansikkamargarita – Katin raikas kesädrinkki
Julkaistu
Kevät- ja kesäpäivän raikas välipala- tai nautiskelujuoma on alkoholiton mansikkamargarita. Käytä tähän pakastemansikoita. Tarjoa näyttävästä jalallisesta lasista. Reseptin teki Hellapoliisi Kati Jaakonen.
Ainekset
- ½ l kohmeisia mansikoita
- ½ dl appelsiinin puristettua mehua
- 1-2 rkl sokeria
- ½ limen puristettua mehua
- 1 dl jääkuutioita
Lasin reunoille
- vettä
- sokeria
- 2 mansikkaa tai limeviipaletta
Valmistusohje
Mansikkamargarita valmistuu näin:
Annoksia: 2
- Laita kohmeiset mansikat, appelsiinin puristettu mehu, sokeri, limen puristettu mehu ja jääkuutiot tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
- Käännä lasien reunat lautasella jossa on vettä ja käännä samoin sokerissa.
- Kaada juoma laseihin ja koristele mansikalla tai limeviipaleella.
- Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin