Maistuva toast siianmädillä
Toast mädillä on aina menestys. Parhaalta toastit maistuvat, kun paistat ne voissa. Voit myös vaihtaa mädin muuhun, esim. muikunmätiin.
4 kpl
- 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- voita paistamiseen
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa, hienonnettuina
- 1 punasipuli, hienonnettuna
- 1 rkl majoneesia
- 100 g muikunmätiä
- tilliä
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
1. Paista leipäviipaleet rapeiksi voissa.
2. Sekoita munasilppu, sipuli ja majoneesi. Levitä seos leiville.
3. Laita päälle nokare mätiä, koristele tillillä ja salaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti