Kalapullia punaisessa kastikkeessa
Julkaistu
Tomaatti ja tilli piristävät kalapullia. Käytä 1 rkl kalafondia tai ¼ kalaliemikuutio ja 1 dl vettä. Perunat tai pasta maistuvat hyviltä kalapullien kera.
Kahdelle
- 1 pkt pakastettuja kalapullia
- 1 tl tillinsiemeniä
- 1 rkl tomaattipyreetä
- n. 1 dl kalalientä
- ½ dl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Laita puoliksi sulatetut kalapullat matalaan pataan ja ripottele päälle tillinsiemenet.
2. Sekoita tomaattipyree ja liemi, kaada pataan.
3. Kuumenna niin, että kalapullat lämpenevät läpikotaisin, ripottele päälle tuoretta tilliä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti