Lämmin raparperipaistos

Ihana raparperipaistos on täydellinen kesän jälkiruoka. Lisukkeeksi sopivat vaniljajäätelö ja tuoreet mansikat.

Valmistusohje

Kuori ja leikkaa raparperi kymmenen sentin pätkiksi. Asettele pannulle, sokeria ja voita ynnä raparperit. Hauduta muodostuneessa liemessä muutama minuutti, mausta siellä kanelilla.

Raparperit ovat sopivan kypsiä silloin kun pysyvät vielä koossa ja ovat nosteltavissa. Tarjoa vaniljajäätelön kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.