Lämmin raparperipaistos
Ihana raparperipaistos on täydellinen kesän jälkiruoka. Lisukkeeksi sopivat vaniljajäätelö ja tuoreet mansikat.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Valmistusohje
Kuori ja leikkaa raparperi kymmenen sentin pätkiksi. Asettele pannulle, sokeria ja voita ynnä raparperit. Hauduta muodostuneessa liemessä muutama minuutti, mausta siellä kanelilla.
Raparperit ovat sopivan kypsiä silloin kun pysyvät vielä koossa ja ovat nosteltavissa. Tarjoa vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät