Kotitekoinen mysli treenaajalle
Olemme varta vasten suunnitelleet tämän myslin ja täyttäneet sen antioksidanteilla, vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Se sisältää myös hyvin hiilihydraatteja. Syö aamiaisella 1 dl tätä mysliä sekoitettuna 2 desiin jogurttia tai piimää ja desiin pakastemarjoja tai viipaloitua tuoretta hedelmää. Aamiaisella tarvitset lisäksi voileipiä ja leikkeleitä tai juustoa sekä lasillisen mehua.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
1 litra mysliä
- 4 dl kaurahiutaleita
- 3 dl ruishiutaleita
- 1 dl vehnänalkioita
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 1 dl kuivattuja aprikooseja
Tarjoiluun
- luonnonjogurttia
- marjoja tai hedelmiä
Valmistusohje
1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Levitä kaura- ja ruishiutaleet sekä auringonkukansiemenet uunipannulle ja paahda 15 minuuttia. Jäähdytä.
2. Silppua aprikoosit karkeasti ja sekoita silppu paahdettujen hiutaleiden kanssa. Laita mysli isoon, kannelliseen lasipurkkiin. Ravista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi